Levering en garantie

TRANSPORT
Wij versturen alle pakketten via PostNL/Transmission en accepteren de verantwoordelijkheid tijdens het transport van onze locatie naar U toe. De verantwoordelijkheid word overgedragen op het moment dat u het pakket ontvangt. Zendingen naar ons toe zijn op verantwoordelijkheid van de verzender totdat wij het hebben ontvangen. U kunt uw zending volgen via:

https://secure.postplaza.nl/tracktrace/

AFHALEN
Wij bieden u de mogelijkheid om uw geplaatste bestelling af te halen. Het is wel noodzakelijk dat u eerst een afspraak maakt. Wij zorgen er dan namelijk voor dat de bestelde producten voor u gereed liggen.

FOUTIEVE LEVERING
Wanneer een product niet conform de specificaties is vermeld op onze website kunt u het ten alle tijden binnen 7 dagen retour sturen naar ons en krijgt u een alternatief product of uw geld terug

AFKOELPERIODE
Wanneer u bij ons een nieuw product aanschaft en u heeft binnen 7 dagen spijt van uw aankoop kunt u het na melding bij ons retour sturen naar ons. U ontvangt dan van ons een ander product na keuze

BEZORGEN
Alle bestellingen (tenzij anders aangegeven) worden verstuurd via PostNL. of via Transmission. Hierbij gelden de aflevertijden en voorwaarden van PostNL/Transmission. Indien u niet aanwezig bent kunt u in een later stadium uw pakket afhalen op het Postkantoor. Als de bestelling via Transmission gaat nemen we contact met u op over de leveringsdatum Er dient dan op de leverdag iemand het pakket in ontvangst te nemen.bij niemand thuis kunnen er kosten in rekening worden gebracht.

GARANTIE AFHANDELING
Wanneer u een product wilt aanbieden voor garantie afhandeling dient u contact op te nemen met onze helpdesk op het e-mail adres: info@voliereonderdelen.nl Let op!! verstuur NOOIT zonder overleg met ons een defect product retour.

GARANTIE PERIODE
Wij geven standaard 12 maanden garantie op alle producten (exclusief verbruiksproducten ). In sommige gevallen hanteren fabrikanten een langere periode van twee tot drie jaar. In deze gevallen zullen wij deze periode ook hanteren voor het betreffende product.

GARANTIE VOORWAARDEN
Een garantie aanvraag dient te voldoen aan de onderstaande voorwaarden:

  • Defecte producten dienen in originele verpakking retour gezonden worden.
  • Retourzendingen (ook bij defecten!) dienen degelijk verpakt te zijn.
  • Retourzending dient vooraf gemeld te zijn bij de helpdesk. (zie garantie afhandeling).

Indien aan één of meerdere punten niet voldaan wordt zal er geen garantie afhandeling plaats vinden en wordt het product op uw kosten retour gezonden.

LEVERTIJD
Wij leveren in (bijna) alle gevallen de producten uit binnen 1 á 2 werkdagen. Indien wij deze periode niet waar kunnen maken zullen wij u hiervan (vooraf) op de hoogte stellen. In deze gevallen bent u gerechtigd zonder (extra) kosten uw order te annuleren.

TRANSPORT KOSTEN
Wij hanteren de onderstaande kosten:

Bij vooruitbetaling:

  • Zendingen van 0kg tot 10kg, Euro 6,95 – Zendingen van 10kg tot 30kg, Euro 12,95
  • Zendingen van 30kg of te groot voor PostNL moeten op een euro pallet passen.   1,20x80cmx210cm hoog, Euro 65,- Dit gaat via Transmission, verzending,   moet op afspraak in verband met het in ontvangst nemen van de pallet.
  • Genoemde verzendkosten gelden binnen Nederland.

Ondank grote zorgvuldigheid is het mogelijk dat de transportkosten afwijken van de berekende transportkosten wij nemen dan contact met u op met de juiste transportkosten

DISCLAIMER & PRIVANCY 
De privancy verklaring & disclaimer / voorwaarden kunt u hier vinden.

Reacties zijn gesloten.